گروه فرهنگی «سراج24»: هستند برخی از جوانان فیلمسازی که قربانی انتخاب هیاتی شدند که در آوردگاه سی و چهارم جشنواره فیلم فجر قرار داشتند و از جمله آن ها احسان عبدی پور، جوان بیریای بوشهری است که پیش از این فیلم «تنهای تنهای تنها» را از او با همه سادگی و صمیمیت به یاد داریم.
کارگردان جوان جنوبی همچون آثارش با کلامی بی ریا اعتراضی نرم و آرام را در روزهای نادیده گرفته شدن فیلمش صورت داد و در گفت و گو با «سراج24» درباره این مساله گفت:« به هر حال وقتی فیلمی را زحمت می کشید و بعد مورد انتخاب قرار نمی گیرد، دلخوری هایی را به همراه دارد اما کاری نمی توان کرد و همیشه سلیقه هیات انتخاب ملاک بوده و من هم قاعده بازی را پذیرفتم.»
عبدی پور در ادامه به ویژگی های آخرین ساخته سینمایی اش اشاره داشته و افزود:« به نظرم فیلم «آه ای عبدالحلیم» کامل ترین فیلم ساخته شده ام می باشد و در آن ضمن حفظ ویژگی های آثارم سعی کردم فضایی متمایز را به تصویر درآورم و گروه سازنده و بازیگران فیلم همه تلاش خود را به خرج دادند تا فیلمی متمایز و برجسته برای مخاطبان بسازیم. به هر حال امیدوارم شرایط اکران مناسبی برای این فیلم پیش بیاید.»
احسان عبدی پور که در گذشته هم با بی اقبالی و نادیده گرفتن فیلم قبلی اش با عنوان «پاپ» از سوی هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر مواجه شده و از مسابقه سینمای ایران خارج شده بود، در مورد ویژگی های آخرین ساخته اش؛ «آه ای عبدالحلیم» به «سراج24» گفت: «فیلم ما در مورد گروهی جوان است که در صدد این هستند تا زندگی کسالت بارشان را تغییر دهند، اما هر بار با شرایط جدید و بنبستهایی مواجه می شوند و این چرخه ادامه دارد. با این حال این فیلم نگاهی امیدوارانه به مخاطب خواهد بخشید و از تلخیهای معمول دور است.»

کارگردان فیلم شگفتی ساز «تنهای تنهای تنها» اتخاذ تصمیم گیری درباره فیلم جدیدش را منوط به نظر تهیه کننده دانست و گفت:« من همه تلاش خود را در بخش اجرای اثر به همراه گروه انجام دادم و دیگر باید تهیه کننده تصمیم بگیرد.»
این کارگردان در پاسخ به تمایز اثر جدیدش با آثار قبلی به لحاظ حضور بازیگران مطرح در آن به «سراج24» گفت:«با وجودی که از بازیگران مطرحی در این فیلم استفاده کردم اما باز هم این فیلم مانند کارهای گذشته ام در فضای جنوب و با لهجه و لوکیشنی بوشهری می گذرد و بازیگران هم با تمرینات و دورخوانی توانستند لهجه و فضای منطقه را در بازی خود مورد نظر قرار دهند.»
عبدیپور در خصوص علاقمندی اش جهت حفظ فضای آشنای منطقه بوشهر در آثار آینده افزود:« به هر حال چون بچه آن جا هستم، بهتر می توانم فضای منطقه را در آثارم نشان دهم و فیلم هایی که تا به حال ساخته ام هم در فضا و حس و حال بوشهر ساخته شده است. اما قرار است در آینده نزدیک سریالی تلویزیونی بسازم که در فضای تهران می گذرد و دلیل آن داستان و روایت متفاوتی است که در آن وجود دارد.»



